Seleccionar pàgina

Nua Propietat – Renda Vitalícia – Hipoteca Inversa

Gaudeix de la jubilació que mereixes gràcies a la teva vivenda

Aconseguiràs ingressos extra y seguiràs vivint a casa teva per sempre. T'ajudem a triar la millor solució financera, acompanyant-te en tot el procés. Descobreix la Venda de Nuda Propietat.

1. VEN LA TEVA CASA

2. Rep una pensió o desemborsament

3. Gaudeix de la teva vivenda per sempre

Aconsegueix una pensió complementària

Amb els nostres serveis podràs incrementar la teva font d'ingressos durant la jubilació i seguir gaudint de casa teva per sempre.

Renda Vitalícia Immobiliària

Vols millorar la teva qualitat de vida rebent una renda addicional a final de mes?

Venda de Nua propietat

Necessites una injecció de liquiditat per desfer-te de les teves càrregues financeres o simplement per gaudir-ne durant la jubilació?

Vivenda Inversa

Sabies que la vivenda invers et permet obtenir els ingressos addicionals que necessites sense abandonar la teva llar?

Venda amb Lloguer Garantit

Vols vendre casa teva i desprendre't de totes les despeses que suposen ser propietari?

Hipoteca Inversa

Vols obtenir un préstec sobre casa teva i mantenir en tot moment la titularitat sobre la casa?

T'ajudem a escollir el producte/servei més adequat  per a tu

Utilitza les nostres calculadores

Calcula la teva Renda Vitalícia

Amb la nostra calculadora de Rendes Vitalícies Immobiliàries podràs calcular la pensió aproximada que et correspon segons les dades relatives a casa teva i edat.

Calcula la teva Hipoteca Inversa

Amb la calculadora de Caser – Mas Vida podràs calcular la mensualitat que et correspon. Per això, simplement has d'introduir l'edat de l'usuari/s, el valor de mercat de l'immoble, i la disposició inicial si la desitgessis.

Vendre la Nua Propietat. Un procés senzill i amb totes les garanties

Volem acompanyar-te en tot el procés i atendre totes les teves necessitats perquè no et preocupis de res.

1. Reunió

Ens reunim amb tu per conèixer les teves preferències i necessitats.

2. anàlisi

Analitzem internament el teu cas i et presentem diverses propostes de pagament.

3. Cerca de comprador

Busquem un inversor interessat a adquirir la teva propietat d'acord amb les condicions que hagis triat.

4. Tràmit d'operació

Es formalitza el producte davant de notari i s'inscriu al registre de la propietat.

Els nostres testimonis ens avalen

{Bona nit, aquestes línies són per agrair la bona feina i agradable tracte d'Erick Pancho Yanza, que he rebut al meu contacte amb Mas Vida. També per a Edvard Möller. Espero els hi facin arribar. Salutacions!
{

El treball realitzat per Mas Vida ha estat excel·lent. Van entendre des del primer moment la nostra situació i ens van oferir una solució a la nostra mida. Ens hem sentit acompanyats en tot moment pel seu gestor i avui dia seguim en contacte amb ell, amb el qual hem iniciat una relació d'amistat. Moltes gràcies per tot de nou.

Carmen i Mario. A Estrada, Pontevedra
{

Gràcies a Mas Vida, la meva mare ha aconseguit millorar la seva qualitat de vida. Avui dia disposa dels recursos que necessitava per poder tenir una cuidadora a casa. Agraïm a Mas Vida per tota la feina feta ja que no ens hem hagut de preocupar per res. Els seus advocats van elaborar i revisar tots els contractes i el gestor es va encarregar de tots els tràmits amb el banc i l'ajuntament. Els recomano 100%.

Eduardo, fill de Laureana. Coslada, Madrid
{

Vaig trobar la solució del meu problema econòmic a la venda del meu pis amb usdefruit, que em va oferir l'empresa Mas Vida. L'agent em va assessorar i va explicar cada dubte al llarg del procés de manera molt professional alhora que personalitzada als meus interessos. Tots els tràmits, contractes i altres gestions van ser fets amb rapidesa i eficàcia. En el moment de la firma davant del notari l'agent també va ser present per ajudar en qualsevol dubte, així com moralment, en ser un moment difícil per a mi. Tota l'operació es va fer en el termini establert a un cost raonable. Estic molt satisfeta d'haver comptat amb un agent tan dedicat i professional, en un assumpte tan important per a mi i la meva família. Mas Vida és molt recomanable.

Carmen Rivas, Madrid
{

El meu marit i jo ens hem sentit molt recolzats per Mas Vida. A més de donar-nos una solució per liquidar la càrrega hipotecària que teníem i prendre directament el contacte amb l'entitat financera per negociar les condicions de sortida, ens han demostrat tenir un alt valor ètic i humà que ha fet que tot hagi estat més fàcil i senzill . Moltíssimes gràcies amics.

Begonya i Salvador. Santander, Cantàbria

Descobreix les històries dels nostres usuaris

Al nostre vídeo corporatiu no només us expliquem l'origen de Mas Vida i el seu funcionament, sinó que podràs conèixer de primera mà la història que porto a Norberto, usuari de Renta Vitalicia, i de David i el seu pare Alejandro, usuaris de Nua Propietat, per confiar en Mas Vida i aconseguir uns ingressos addicionals que els permetessin portar una vida més tranquil·la.

Supervisats per

entitats col·laboradores

Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres, et farem un estudi complet i totalment gratuït.

verificació